Invitation – Lille parisersmagning i København og Silkeborg

Billetter København d. 6. januar 2023: https://billetfix.dk/da/e/den-lille-parisersmagning-kbenhavn-vin-for-begyndere

Billetter Silkeborg d. 13. januar 2023: https://billetfix.dk/da/e/den-lille-parisersmagning-silkeborg-vin-for-begyndere

NB! Tilmeldingen er bindende og betalingen er ikke refunderbar.

……………………

Deltag i en nyfortolkning af den historiske parisersmagning fra 1976, hvor amerikansk vin dystede med fransk vin. Det bliver i fine omgivelser på Admiral Hotel i København og Ny Hattenæs Hotel og restaurant i Silkeborg. Der er 30 billetter i salg hvert sted. 

På dagen skal vi skal smage chardonnay fra Bourgogne og Californien mod hinanden og venstrebredsbordeaux mod californisk cabernet-sauvignon. Vi smager 12 glas vin i alt. 6 glas rødvin og 6 glas hvidvin. Vinene er udvalgt af René Langdahl. Der er også snacks og vand til smagningen.

Bemærk at det IKKE de samme vine og producenter som i 1976. Der er sket meget siden med stilarter og klima og det bliver spændende at se om forskellene er mindre eller større.

Hvordan og hvad gør vi?Vi laver blindsmagning med pointtildeling, hvor du som deltager helt anonymt er med til at afgøre udfaldet med din stemme. Der tælles stemmer sammen på dagen og kåres en vindervin i hver kategori og ikke mindst en samlet vindernation/stat. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Du skal bare i din bedømmelse bruge dine sanser og synsninger og selvfølgelig være klar til at hygge.

Vi optager på dagen et podcast-afsnit og fortæller om den oprindelige Paris-smagning og den udvikling, der er sket siden i Bourgogne, Bordeaux og Californien. Desuden snakker vi om klima, terroir og nørder produktionsmetoder og vinkemi. 

Det med småtFor at smagningen kan gennemføres kræver det, at der bliver udsolgt og vi forholder os retten til at aflyse, hvis ikke dette er tilfældet. I tilfælde af aflysning gives pengene for billetten retur til køber.

Tilmeldingen er bindende og betalingen er ikke refunderbar.