Sara & Monopolet – podcast – 4. jun 2022

Monopolet: Skuespiller og komiker Sofie Jo Kaufmanas, journalist og læge Peter Qvortrup Geisling og komiker Thomas Warberg.
Vært: Sara Bro.
1. Cirkeline har en kæreste, hvis “ringmuskel lyder som en racerbil”.
2. Troels er blevet tilbudt en projektansættelse, hvor han selv kan være med til at renovere sit nyindkøbte hus, men Troels har i forvejen et godt og solidt job, som han ville være nødt til at opsige.
3. Kira er et selverklæret fødselsdagsmonster og har svært ved at begrænse antallet af invitationer til sin kommende fødselsdagsfest.
4. Lars har aftalt med sine to børn, at han betaler for deres førstefødtes sko, indtil børnebørnene hver især fylder 18 år, men nu har Lars’ datter fået barn nummer to, og Lars er i tvivl om hvordan han undgår at forskelsbehandle.
5. Julia har svært ved at tænde på John, der tror at han er sexet, hvis blot han er nøgen, og som samtidigt har for meget hår på kroppen til Julias smag.
6. Ida deler ikke sin kærestes fremtidsdrømme om at rejse og bo i udlandet og er i tvivl, om hvordan hun skal agere i samtalerne om fremtiden med ham.
7. Tobias er blevet bedt om at læse korrektur på sin venindes afsluttende opgave, og her opdager Tobias, at veninden har kopieret store dele af Tobias’ bachelorprojekt.
8. Johan har været sammen med sin kæreste siden teenagealderen og har svært ved at lægge låg på sin lyst til at være seksuelt sammen med andre.
9. Astrid og hendes kæreste er i tvivl, om det er for kikset at kalde deres kommende søn et navn, der minder meget om deres nuværende kats navn.
10. Katrine ender ugentligt i skænderi med sin kæreste på grund af deres forskellige tilgange til børneopdragelse.