Mads og monopolet – uge 47 2015 – 21. nov 2015

Monopolet: Sanger Lina Rafn, Iværksætter Emil Thorup, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil

1. Johannes’ kæreste dyrker styrkeløft og sammen har de planlagt tur til USA til sommer, hvor kæresten skal stille op i VM. Men nu skal Johannes’ søster giftes på lige præcis det tidspunkt.

2. Bettys lektor på universitetet er god men han giver hende upassende klap bagi. Skal hun sige det til ledelsen og måske få ham fyret eller lade det ligge og beholde den ellers dygtige lektor.

3. Heidi overvejer at blive skilt fra sin mand, som hun har 2 børn med. Han har været utro, men siger det er slut og prøver at vinde Heidi tilbage, men hun synes det er for sent.

4. Rebecca går op i miljøet og synes det er spild af vand at man trækker ud hver gang man bare har tisset på toilettet. Kan hun tillade sig at bede sine gæster om ikke at trække ud?

5. Signe tænker stadig på en gammel flirt, men har nu mødt en ny dejlig fyr, som hun godt ku se en fremtid med. Problemet er at den nye fyr lyder fuldstændig som den gamle flirt når de har sex.

6. Amanda har haft en kæreste i knapt et år. De snakker om at flytte sammen. Men Amanda er ryger og kæresten ved det ikke. Skal hun sige det nu eller holde det hemmeligt og stoppe når de flytter sammen.

7. Kirstines kæreste er på SU og hun giver derfor ofte biograf-billetter, middage osv. Men nu har kæresten pludselig råd til PC opgraderinger til 3500,- og det synes Kirstine ik er ok.

8. Rebekka skal holde 18 års fødselsdagsfest i aften Hun vil gerne sende familiemedlemmerne hjem v. 23-24 tiden og bare holde fest med vennerne. Men faren synes ikke kan man tillade sig at smide gæster hjem fra en fest.

9. Lærke har været sammen med en sød fyr hun gerne vil se igen, men han har en meget stor penis! For stor, synes Lærke. Skal hun stoppe med ham eller sige det?