Mads & Monopolet – Uge 51 2014 Direkte fra Skuespilhuset – 20. dec 2014

Monopolet:
Livstilsekspert Mads Christensen, Journalist Stéphanie Surrugue, Politiker Pernille Rosenkrantz-Theil og Musiker Mads Langer.

Dilemma:
1. Trine ved ikke om hun skal sige til sin veninde, at hendes kæreste har været utro.
2. Sylvesters veninde skal giftes med en fyr, der er indædt modstander af homoseksualitet, hvilket strider fundamentalt imod Sylvesters holdning, og han overvejer derfor at sige nej til bryllupsinvitationen.
3. Clara var på scenen. Hun har mødt en sød fyr, som er rejst til new york, og nu ved hun ikke, om hun skal kontakte ham, når hun skal til new york i januar.
4. Lærke ved ikke, om hun skal lade sin ekskæreste flytte sammen med sin veninde.
5. Michael ved ikke, om han skal fortælle sine brødre, at han har fundet ud af, at deres afdøde far var moren utro gennem mange år.
6. Ida var på scenen med et spørgsmål om, hvorvidt man kan springe af gaveræset og simpelthen droppe julegaverne.
7. Julie ringede fra Bangkok og er i tvivl om hun skal tage imod et tilbud fra en sød fyr, hun har mødt, der vil låne hende penge til at komme og besøge ham i Filipinerne.
8. Anders og hans kone har en praktisk seng med skuffer i, men den larmer helt vildt, når Anders og konen hygger sig i sengen.
9. Jacob skal på skiferie med sin mor, far og lillebror, men nu har hans kæreste spurgt, om han vil med på skiferie med hendes familie.