Mads & Monopolet – Uge 38 2015. Klovn Special. – 19. sep 2015

Monopolet:
Holdet fra klovn – Casper Christensen, Mia Lyhne, Frank Hvam.

Dilemmaer:
1.Sofies mand tænker ikke på andet end Ironman og deres forhold lider gevaldigt under det.

2. David er homoseksuel og har fået tilbudt selv at vælge, om han vil med herrerne eller kvinderne, når der er firmaarrangement.

3.Signes far har været hendes mor utro, om lidt har faren fødselsdag og nu har Signe og hendes søskende ikke lyst til at give ham en gave.

4.Kristian har smidt sin kammerats elskede langpibe væk og spurgte hvilken straf, der er passende for den forseelse.

5.Line har mødt en sød fyr, som hun er blevet ret vild, men nu har han lige breaket, at han stadig bor med sin ekskæreste

6. Anton så aldrig sine forældre i sin barndom, fordi de arbejde hele tiden. Nu er Anton ved at uddanne sig til kok men er blevet i tvivl, fordi han gerne selv vil være en bedre far.

7. Violas overbo står nøgen på bagtrappen sent om aftenen og ryger, og han har nu fortalt Viola, at han har en sexfantasi om, at hun kommer ud til ham kun iført undertøj.

8. Sebastians ven havde en periode, hvor han spillede meget på nettet og i den forbindelse stjal han 2500 kr fra Sebastians hævekort.

9. Katja havde sex med en fyr i sommer, som hun efterfølgende afviste benhårdt, og nu er fyren kommet ind i hendes liv igen som matematik-vikar på hendes 3.g hold.