Mads & Monopolet – Uge 33 2015 – 15. aug 2015

Monopolet:
Satiriker Huxi Bach, filminstruktør Hella Joof & politiker Pernille Skipper.

Dilemmaer:
1. Charlotte har bestilt en computer for tre måneder siden, men firmaet sendte to styks, og Charlotte er stadig i tvivl, hvad hun skal gøre med den ekstra computer.

2.Lise er træt af, at hendes kæreste mødes med sin ekskæreste to gange om måneden.

3.Josephines veninde er gravid, men problemet er bare, at det ikke er venindens mand, der er far til barnet.

4. Simon har fået et Rolex ur af sin far, da han for nylig blev færdiguddannet. Forleden var Simon ude og sejle med vennerne, og hans ven Preben tabte det dyre ur i Øresund.

5. Julie er blevet inviteret til Florida af en ferieflirt, som gerne vil betale hele gildet, men ved ikke om det er for vildt at tage af sted, når hun ikke rigtig kender ham.

6. Sisse har en kæreste, hvis mormor altid kommer med stikpiller og tydeligt giver udtryk for, at hun ikke bryder sig om Sisse.

7. Nina og Emil er uenige om, hvorvidt de skal invitere alle deres venners kærester med til deres bryllup.

8. Mille har fået stjålet sin dyre racercykel, men her til morgen fandt hun den på gaden. Nu har hun låst den fast med sin egen hængelås men ved ikke, hvad hun skal sige til tyven, når vedkommende dukker op.

9. Kristina og hendes kæreste er meget uenige om, hvor meget man skal kysse og kramme, og deres forskellige behov for fysisk berøring giver ofte problemer i parforholdet.