Mads & Monopolet – Uge 25 2016 – 25. jun 2016

Monopolet:
Politiker Johanne Schmidt-Nielsen, radiovært Simon Jul og skuespiller Nikolaj Kopernikus.

Dilemmaliste:
1.Simon ved ikke om han skal tage på bryllupsrejse eller til drømmekampen med sit hjemmehold Tarm IF, der skal møde AC Horsens.

2. Sofie er flyttet i bofællesskab, hvor der er en mand, der blander sig i hvilken kost, hun giver sine børn. Samtidig dyrker han cannabis i sit bed, og det provokerer Sofie.

3. Olivias biologiske far ønsker ikke kontakt med hende, så derfor overvejer hun nu at kontakte sine biologiske halvsøskende, som ikke ved, hun eksisterer.

4. Jonas købte et dagsarmbånd til Tinderbox i torsdags men har ved en fejl fået et partout armbånd. Han vil gerne afsted på festival i aften, men hans kone er på polterabend, og han har lovet at passe drengene.

5. Mette og Morten er uenige om hvorvidt de skal tage på besøg hos Mettes forældre, der i sommerhalvåret bor på naturistcampingplads.

6. Anne har gennem kolleger fundet ud af, at der er en lille klike på jobbet, der bagtaler hende.

7. Amalie er forelsket i sin ven, som gerne vil kysse og have sex, når de to ses alene, men som alligevel synes, de bare skal være kærester.

8. Blomstertyven har taget en buket, der var leveret til en anden, men stod efterladt foran døren i hendes opgang.

9. Lasse har arrangeret en drengerøvs-kanotur med tre af sine gode venner. Men nu har den ene ringet og sagt, at hans kæreste lige tager med.