Mads & Monopolet – Uge 25 2015 – 20. jun 2015

Monopolet:
Direktør Morten Albæk, sangerinde Annette Heick & skuespiller Nicolaj Kopernikus.

Dilemmaer:
1.Naja skal ud og rejse i en måned, men er ikke særlig vild med at hendes kæreste vil lade sin ven bo i lejligheden, mens Naja er væk.

2.Sines klassekammerat er muslim og har bedt Sine om at omlægge ruten til den kommende studenterkørsel, fordi hans forældre ikke må se, han drikker

3.Anna har en affære og forleden dyrkede de to hed elskov i Annas forældres sommerhus, hvor de gik så hårdt til den, at håndvasken rev sig løs.

4.Maria ved ikke, om hun skal holde fast i sin plan om at læse medicin eller sætte studierne på standby og kaste al sin tid over sin nye kærlighed – motocross.

5. Jan og Martin er kærester og havde fundet den perfekte kvinde, der ville være mor til deres fælles barn. Men nu har kvinden sat projektet på standby, fordi hun har mødt en fyr.

6. Julia har to veninder som aldrig bidrager økonomisk, når de mødes og spiser sammen.

7. Carinas mor er dødeligt syg og Carina ved ikke, om hun skal sætte sine studier på standby, så hun kan være fuld tid hos sin mor den sidste tid.

8. Johnny og kæresten kan på ingen måde blive enige om hvor stort deres Tv skal være.

9. Johannes veninde har snuppet en fyr for næsen af hende, og nu har Johanne ikke særlig meget lyst til at skulle bo i camp med hende på Roskildefestival