Mads & Monopolet – Uge 23 2015 – 6. jun 2015

Monopolet: Sanger Lina Rafn, radiovært Huxi Bach og tv-vært Ane Cortzen

Dilemmaer:
1. Sofie er havnet i et luksusdilemma. Hun har mulighed for selv at vælge hvilken by hun vil bo i og studere – hvad skal hun vælge?

2. Camilla hader sin bedste venindes nye kæreste. Skal hun være glad på sin venindes vegne eller skal hun sige til veninden hun ikke vil ses med hende hvis kæresten er der?

3. Isabellas forældre er skilt og kan ikke deltage i fælles arrangementer. Skal Isabella vælge altid at lave 2 arrangementer eller skal hun sige “nu er det nok – der bliver kun 1 arrangement!”

4. VALG-DEBAT

5. Michelle og hendes mand lever i et åbent forhold. Men nu er manden begyndt at sms’e med en kollega og Michelle er blevet jaloux og frygter manden er blevet forelsket.

6. Pernille er “kærester” med en gift mand på 4. år. Han har snart fødselsdag, hvad skal hun give ham?

7. Signe er blevet forelsket i et par sko på nettet, men skoene indeholder stoffer, der kan virke kræftfremkaldende. skal hun købe dem eller lade være?

8. Milles og hendes mor er blevet inviteret til morbrorens bryllup, selvom de ikke har særlig meget med dem at gøre. Skal de tage med eller blive væk?

9. Maries overbo spiller høj musik og har højlydt sex. Skal Marie fortælle sin overbo at hun kan høre alt hvad hun foretager sig?