Mads & Monopolet – Uge 22 2016 – 4. jun 2016

Monopolet:
Bestyrelsesformand Asger Aamund, politiker Pernille Rosenkrantz-Theil & sangerinde Søs Fenger.

Dilemmaer:
1. Jens og hans kæreste er i tvivl, om de skal bede gæsterne lægge deres smartphones væk til deres kommende bryllupsfest.

2. Lasses forældre har købt en lejlighed til ham i Odense, og han ved derfor ikke, om han kan tillade sig at flytte til københavn.

3. Louise på 19 år er blevet gravid med sin kæreste, som ellers havde fået at vide, han er infertil, og nu ved hun ikke, om hun skal beholde barnet eller ej.

4. Annas kæreste har spurgt hende til råds om tøj, som Anna ikke kan lide, men hun ved ikke, om hun skal være hudløst ærlig

5. Søren kan se sin kvindelige kollegas skridt, fordi hun sidder med spredte ben, og han ved ikke, hvordan og om han skal sige det til hende.

6. Thorir har altid sagt, at hvis Island en dag kom til fodbold EM, så skulle han se dem. Nu er Island med, men de spiller kamp lige der hvor ham og kæresten venter barn.

7. Kamilla er forelsket i en fyr fra Galapagos, men ved ikke om det er for besværligt at fortsætte det lidt umulige langdistanceforhold.

8. Mettes far har inviteret hende og Mettes bror med på en rejse, hvor de skal betale 3700 kr. hver, mens farens kærestes børn ikke skal betale for rejsen.

9. Nataschas nabo ryger. Og det irriterer Natascha fordi røgen ryger ind gennem hendes terassedør.