Mads & Monopolet – Uge 20 2016 – 21. maj 2016

Monopolet:
Filminstruktør Hella Joof, Tv-vært Sofie Linde og politiker Morten Messerschmidt.

Dilemmaer:
1. Lizell og kæresten er uenige om, hvor mange kørepenge, de skal kræve, når de lægger bil til køreture i venneflokken.

2. Sofie ser en fyr som hun er ved at blive forelsket i, men hun ved ikke om hun skal droppe ham, fordi han modsat hende, ingen passioner har.

3. Mikkel har sagt ja til en ferie på Bali med svigerfamilien men har nu opdaget han samtidig har tilmeldt sig VM med sit sejlerhold.

4. Pernille og Jespers 19-årige datter kom til deres store forfærdelse for nylig hjem med større læber og de aner ikke, hvordan de skal håndtere det.

Line skriver på facebook:
sådan en omgang filler er nutidens version af ungdomsoprør som i gamle dage var en punkerfrisure eller en piercing. Jeg synes heller ik om det, men ja – det forsvinder igen, så bare slå koldt vand i blodet!

5. Annie skal flytte sammen med sin kæreste men hader hans kæmpe store mandehøjtalere.

6. Josefine er i tvivl, om hun skal fortsætte sit hjælpearbejde i Grækenland, eller om hun skal tage et sommerjob i Danmark og spare op til sine kommende studier.

7. Elisa bor i New Zealand med sin newzealandske mand og deres to børn, men nu har Elisa fået stigende trang til at komme hjem til Danmark.

8. Lotte skal giftes og ved ikke, om de kan tillade sig at fjerne nogle af forældrene fra hovedbordet for at få plads til venner i stedet.

9. Jacob er i et fast parforhold men har på det seneste fået meget varme følelser for sin gode veninde.