Mads & Monopolet – uge 19 2015 – 9. maj 2015

Monopolet:
Mads Langer
Paprika Steen og
Søren Pind

Dilemma 1: Skal Michael og Philip tage til to dages traktortræk i Sønderjylland eller skal de bruge tiden på at skrive afsluttende projekt som bygningskonstruktører.

Dilemma 2: Henrik og Lisa er meget kede af at Lisas far ryger. Han ryger i sit eget hjem, men Lisa, Henrik og deres børn lugter af røg når de kommer hjem derfra og de hader det. Skal de sige det til ham?

Dilemma 3: Annas biologiske far, som hun aldrig har mødt har anmodet hende som ven på facebook. Annas papfar ville blive meget ked af det hvis hun tager kontakt til den biologiske far.

Dilemma 4: Ditte har en bolleven. De skal mødes i aften og Ditte har menstruation. Skal hun sige det ham inden de mødes.

Dilemma 5: Emil har fået et jobtilbud som chef i Asien i 6-7 måneder lige når hans kæreste kommer hjem fra et 5 måneders ophold i USA. Skal han tage afsted?

Dilemma 6: Louise og Sandra vil gerne på Roskilde Festival og bo sammen i camp dernede. Problemet er at deres veninde Emma også gerne vil med, men hun har 2 gange på Roskilde skabt enorm dårlig stemning.

Dilemma 7: Pernilles mor skal indsættes som præst samme dag som hun har købt billet til the colour run i Aarhus. En begivenhed hun skal sammen med sin kæreste og hun har glædet sig til. Hvad skal hun vælge?

Dilemma 8: Lottes ekskæreste er ikke interesseret i at se deres fælles datter. Datteren på 7 år spørger tit til faren og kan ikke forstå hvorfor han ikke svarer på hendes brev.

Dilemma 9: Stine bor i Norge pga et lederjob hun har fået. Hun er ensom og hader sit job og vil gerne hjem. Problemet er hun kun har 6 måneder tilbage og hvis hun blir kan hun betale lån af og få noget rigtig godt på CV’et.