Mads & Monopolet – Uge 15 2016 – 16. apr 2016

Monopolet:
Musiker Mikael Simpson, politiker Pernille Skipper og Tv-vært Peter Falktoft.

Dilemmaer:
1. Sofie har lavet en bryllupstale men kan ikke huske om en af historierne i talen i virkeligheden handler venindens tidligere kæreste.

2. Lea har lige købt ny computer, nu er den defekt, men garantien dækker kun, hvis den går helt i stykker, og ekspedienten opfordrede derfor indirekte til at hun hælder cola i den.

3. Sigurd har en affære med sin kærestes bedste veninde og ved ikke, om han skal fortsætte den.

4. Lisbeth havde rund fødselsdag for et par uger siden, men hun har endnu ikke modtaget den ellers obligatoriske gave fra jobbet.

5. Ibens forældre har sølvbryllup samtidig med at hun er inviteret til årets ferie til La santa sport med sit job.

6. Anna og Preben bor i København med deres fælles barn, men Anna vil gerne tilbage til Jylland, hvor hendes netværk, venner og familie bor.

7. Signe er begyndt at dyrke crossfit men er ked af, at venner og familie kommenterer på, at hendes muskler er blevet for store til en pige.

8. Christopher skal på sejltur nord for Sardinien og vil gerne have sin ekskæreste med, men det er der delte meninger om hos resten af gruppen.

9. Frederik er skrevet op i knoglemarvsdonor registeret, og nu er der en person, der kan bruge hans marv, men Frederik ved ikke, om han skal donere, fordi det kan have betydning for hans kommende triple Ironman.