Lørdag 25. feb. 2023

Monopolet: Journalist Stéphanie Surrugue, radio- og tv-vært Simon Jul og filminstruktør Søren Fauli.
Vært: Sara Bro.
Dilemmaliste:
1. Iben og Mads er uenige om, hvorvidt man kan betale sin egen kone for en omgang morgensex.
2. Sofie og Michael er for nyligt blevet skilt og spørger Monopolet, om det er holdbart i længden at være bedste venner med sin ekspartner.
3. Laura har følelsen af, at to af hendes kolleger kigget skævt til hende og synes, at Laura er utjekket og glemsom.
4. Niels’ søn fik 15.000 kroner i studentergave af Niels’ søster, men da Niels’ datter blevet student fik hun ingenting af Niels’ søster.
5. Mettes veninde Sofie har altid mobiltelefonen fremme på bordet, når de ses, og tjekker telefonen hver gang skærmen lyser op.
6. Henrik er i tvivl, om hvordan han skal håndtere, at en gruppe 18-årige mænd, der kommer i den klub hvor Henrik er træner, formodentlig tager kokain når de er i byen sammen.
7. Nadia har oprettet en profil på en hjemmeside for swingermiljøet, og nu har Nadia opdaget, at hendes mor ligeledes har en profil på hjemmesiden.
8. Helene drømmer om kernefamilien, men er 33 år, single og har fået anbefalet af sin læge, at “projekt baby” helst skal begynde inden for det næste halve år.
9. Freja forsøger at skabe venskaber i en ny by, men synes det er pinligt og er i vildrede, når hun bliver ignoreret.
10. Åse skal giftes med sit livs kærlighed Bruno, men Åse og Bruno har to vidt forskellige ønsker til, hvordan vielse og bryllupsfest skal foregå.