Lørdag 21. jan. 2023

Monopolet: Podcastvært Signe Lindkvist, journalist og læge Peter Qvortrup Geisling og musiker Jesper Binzer.
Vært: Sara Bro.
Dilemmaliste:
1. Lauras kæreste har for vane at tale i telefon med højtaler slået til og inddrage Laura i alle sine samtaler med venner og familie.
2. Niclas overvejer, om han aktivt skal forsøge at skaffe sin mormor nye bekendtskaber, da Niclas er bekymret for, om mormoren er ensom.
3. Sofie strikker til sine nære venner og ved ikke, om hun kan tillade sig at tage penge for sin arbejdstid, da Sofie elsker at strikke og vennerne har begrænset budget.
4. Julie er hemmeligt forelsket i sin ven Andreas og er i tvivl, om hun skal fortælle ham det eller forsøge at tage afstand til ham.
5. “Slik-narkomanen” Johannes spørger Monopolet, om han kan forbyde sin familie at opbevare slik i hjemmet, fordi han ikke kan kontrollere sit eget indtag af søde sager.
6. Ida og Rasmus taler om at få fællesøkonomi, men Ida er i tvivl, om hun skal være med til at dække store udgifter til efterskole, konfirmationer mv. til Rasmus’ børn fra et tidligere forhold.
7. Lise og Jens har gennem hele deres forhold været uenige, om hvorvidt deres sexliv skal på pause under menstruation.
8. Maria har aldrig mødt sin biologiske far, og nu da faren er død, overvejer Maria at kontakte sin stedsøster, som formentlig ikke ved, at Maria eksisterer.
9. Martin fik et gavekort på en spa dag for to personer af sin daværende kæreste, men efter at de gik hver til sit, er Martin i tvivl om hans nye date skal med i spa.
10. Cirkeline har giftet sig ind i en stor italiensk familie, og Cirkeline er træt af, at deres hjem automatisk er blevet samlingspunkt for hele familien, når de kommer fra nær og fjern.