Lørdag 11. mar. 2023

Monopolet: Journalist og nyhedsvært Cecilie Beck, kreativ direktør Uffe Buchard og tv-vært Sebastian Klein.
Vært: Sara Bro.
Dilemmaliste:
1. Louise og Christian er uenige, om de kan bede deres 18-årige søn om at flytte hjemmefra.
2. Nadja elsker to mænd på samme tid og har svært ved at skulle vælge mellem dem.
3. Christina bor sammen med racekatten Ole, og det generer Christina og Ole, at Christinas søstre medbringer deres to hunde uden at spørge om lov.
4. Klaus føler sig fanget i hamsterhjulet og spørger Monopolet, om tiden er rigtig til at sige op og søge lykken andetsteds.
5. Helles mand Torsten kommer ofte ud på toilettet for at hyggesnakke, mens Helle har et privat ærinde derude.
6. Karoline har dårlig samvittighed, da hun har mistet lysten til sex med sin mand Joakim, som har taget en del vægt på de seneste par år.
7. Lars har selvbetalt frokostordning på sit arbejde, men lige inden al maden ryddes af bordet, kommer et par kollegaer og tager sig en gratis frokost.
8. Louise er blevet single og skal på datingmarkedet igen, men er i tvivl om, hvornår hun bør fortælle sin date, at hun har bipolar lidelse.
9. Anders’ datter på 27 år har fundet en kæreste på 57 år, og Anders spørger Monopolet, om han kan være “bekendt” at tænke, at der er for stor aldersforskel mellem dem.
10. Netes datter Olivia har foreslået, at de får lavet en mor/datter-tatovering, men Nete er i tvivl, om hun er for gammel til at få lavet en tatovering.