Time 2: Martin Lidegaard om nyt politisk akademi, Sverige går til Riksdagvalg og debat om konservativ 2030-plan

Som politiker på Christiansborg skal man ville magten og indimellem manipulere og være brutal, erkender den radikale Martin Lidegaard. Han forsøger ellers sammen med en række andre forhenværende og aktive politikere at skabe et nyt politikerakademi, der skal tiltrække nye talenter til at forfølge en karriere i dansk politik. Lidegaard er gæst i programmet.

Den 11. september går Sverige til Riksdagvalg. De borgerlige partier har næsten fået samlet sig i en blok, der peger på den Moderate Ulf Kristorsson, mens de røde og grønne partier står samlet om statsminister Magdalena Andersson fra Socialdemokratiet. Lige nu giver meningsmålingerne rød blok en føring. Imens er de svenske politikere ved at overveje en genåbning af det ellers lukkede atomkraftværk Barsebäck tæt ved København. Vi får en analyse af den dansk-svenske journalist Staffan Dahllöf.

I ugens løb kom de konservative med deres økonomiske 2030-plan, hvor der blev forslået skattelettelser. Men hvordan finder K pengene, og er det en fornuftig vej frem for dansk økonomi?
Debat mellem Mette Abildgaard politisk ordfører for De konservative og Benny Engelbrecht, Socialdemokratiets finansordfører.

See omnystudio.com/listener for privacy information.