99: Partitjek: Enhedslisten – og en helt ny verden

Alt er vendt på hovedet for Enhedslisten siden folketingsvalget. Hvor partiet før var et vigtigt støtteparti, skal det nu finde et nyt ben at stå på som en stærk venstreopposition. Men er Enhedslisten overhovedet i stand til at indtage den position lige nu? Og hvad skal der egentlig ske, når Mai Villadsen går på barsel, og der skal findes en afløser som politisk ordfører?
I en række sommerspecials giver Mandat alle partierne i Folketinget et grundigt partitjek, før en ny politisk sæson starter: Hvordan er kampformen på en skala fra 1-10? I hvilke sager har partiet formået at markere sig, og hvor er der plads til forbedring? Hvilket ord beskriver bedst formanden? Og hvem er partiets kronprins eller kronprinsesse, der står klar i kulissen til at tage over den dag, der skal skiftes ud på partilederposten?
I dette afsnit er det Enhedslisten, der bliver tjekket igennem. Og politisk kommentator på Altinget, Erik Holstein, er med som gæstedommer sammen med Radio4’s politiske redaktør Thomas Larsen.
Vært: Stine Lynghard

See omnystudio.com/listener for privacy information.