Camilla Skov & Marc Johnson

Camilla driver en succesfuld virksomhed, og nu har hun valgt, at ansætte en medarbejder. Og den ansatte er blevet hendes egen mand. Eller omvendt. Hendes mand er blevet hendes ansatte. Det lyder jo som opskriften på udfordringer, for hvordan navigerer man egentlig i chef/medarbejder-dynamikken, når man også er gift? Og når Camillas mand oveni købet gennemlever i en svær tid, bliver det måske endnu vigtigere, at Jytte kan svare på spørgsmålet: Kan man være både chefen med høje forventninger og den omsorgsfulde kæreste? Og hvor meget ansvar skal man tage for, at ens partner får det bedre, når han er brændt ud?
Marc føler sig også udkørt, og føler faktisk, at han bruger det overskud, han har, på alle andre mennesker, end hans forlovede. Så hvordan lærer man at spare lidt på sig selv ude i verden, så man kan bruge al sin omsorg på hende derhjemme, der betyder det hele? Og kan man overhovedet spare sin omsorg op?
Derudover har jeg været et smut i gemmerne og fundet mit allerførste kærestebrev og Jytte fortæller om at elske et andet menneskes sjæl.
Gæster: Camilla Skov & Marc Johnson.
Ekspert: Jytte Vikkelsøe.
Vært: Sebastian Lynggaard.
Producer: Cæcilie Helena Denman-Gretoft.
Musik: “Hold up” Beyonce.
Redaktør: Andreas Jeppesen.