Har Prins Joachims blodprop lært ham, hvad der er vigtigt i livet? Og kunstneriske happenings kan åbenbart ikke være tyveri

I denne uges ‘Det, vi taler om’, taler vi videre om den stjålne gips-buste af Frederik d. 5., som fik en tur i havnen. Insitutlederen på Kunstakademiet har taget ansvaret, men mener overhovedet ikke, der er tale om tyveri – det er det nemlig ikke, når det er en kunstnerisk happening, siger hun.

Og så fastholder Mette Frederiksen, at hun ville træffe samme beslutning om at aflive samtlige danske mink – også selvom der ikke er hjemmel i Grundloven. En beslutning, der for alvor optegner fløjene på Christiansborg.

Lidt royalt bliver det også, når panelet diskuterer den tilsyneladende nye udgave af Prins Joachim, der for første gang siden blodproppen i sommer, har givet et interview. Har blodproppen fået ham til at indse, hvad der er vigtigt i livet?

Panelet består i denne uge af Per Kuskner, Anne Kirstine Cramon og Jonas Kuld Rathje. I anden time får vi naturligvis igen besøg af Poul Pilgaard, og så kigger Henrik Qvortrup også forbi.

Programmet er produceret af Johanne D. Holgersson

See omnystudio.com/listener for privacy information.

See omnystudio.com/listener for privacy information.