Den kontante time: Embedsmænd skal fyres, Michael Bojesen sagen henter unødvendige ‘ofre’ og Mads Faurholt pynter på succes.

Henrik Qvortrup er tilbage – han vil gerne lugte blod, eller i hvert fald fyringer, når det kommer til de embedsmænd der fik kritik af Minkkommissionen. ‘Mette Frederiksen giver en direkte fuckfinger til kommisionen, ved ikke at fyre dem’. Kvinder bliver hevet ind i Michael Bojesen sagen som ofre, men kvinderne er aldrig blevet krænket af manden. Desværre vil advokatorne ikke fjerne dem fra deres undersøgelse – i et tilfælde lytter de mere til rygtet end den kvinden selv. Poul Pilgaard fortæller os hvordan det kan lade sig gøre. Mads Faurholt er en stjerne iværksætter – eller er han nu også det? Det viser sig nemlig at han har pyntet lidt på nogle tal og kræver ulideligt lange arbejdsdage for hans ansatte. Nikolaj Vorre er i studiet for at forklarer hvem Mads Faurholt er som person og forretningsmand.

Niels Pinborg var vært og i studiet sad – Jacob Heinel Jensen, Jakob Steen Olsen, Jonas Kuld Rathje og Nikolja Vorre. På Telefon var Poul Pilgaard og Henrik Qvortrup.

See omnystudio.com/listener for privacy information.